Over ons

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat graag iets wil betekenen voor huisdier liefhebbers, wij weten maar al te goed hoe dierbaar een huisdier kan zijn, en wat voor betekenis het heeft in een gezin. Zelf zijn wij ook huisdier liefhebbers en weten maar al te goed hoe naar het kan zijn als jouw hond of kat vermist is.

Doordat wij dit zelf ook al een keer mee gemaakt hebben met ons leuke hondje bumper. Bumper was aan het spelen in een weiland vlakbij ons huis toen hij op een dag verdween. Na velen dagen zoeken hebben wij het opgegeven, de dieren ambulance gebeld maar hun wisten er ook geen raad mee. Wij hebben door dit probleem veel verdriet gehad. Het voelde voor ons alsof we een familie lid verloren hadden.

Na een jaar zonder onze hond hebben wij besloten een bedrijf op te richten genaamd spottedpenning.nl, Met deze site verkopen wij een product SPOTTED! PRO dat het kwijtraken van jouw geliefde hond kan voorkomen en zodat jij nog velen jaren plezier van jouw huisdier kunt hebben en hem alle liefde kunt geven die hij verdiend

Onze hond Bumper