Geplaatst op Geef een reactie

Jaarlijks duizenden honden en katten vermist

Zwerfhond

Nederland huisdierland!

Jaarlijks duizenden honden en katten vermist, In Nederland wonen er ruim 2 miljoen honden en 2,6 miljoen katten. Wij Nederlanders houden veel van huisdieren omdat ze ons steun, gezelschap en toeverlaat bieden. Een lekker rondje wandelen of een dagje het bos in met ons huisdier zorgt er weer voor dat we tot rust komen en even alles aan de kant kunnen zetten. Wat moeten wij toch zonder hun?

Jaarlijks duizenden honden en katten vermist, en veel van deze huisdieren keren zelfs nooit meer terug naar hun familie. Vaak blijven deze dieren voor een lange tijd in een asiel of komen ze zwervend op straat terecht. Omdat niemand weet waar of wie ze zijn is het terug vinden zowat onmogelijk.

Tijdens oudjaars avond raken er jaarlijks 1500 huisdieren kwijt doordat ze schrikken van het vuurwerk, Zo’n oudjaarsavond kan vooral voor huisdieren heel veel stress en trauma’s zorgen. Als jouw huisdier tijdens oudjaarsavond wegloopt kan het lastig zijn om hem terug te vinden, Hoe ga je dat aanpakken?

Wat kun jij eraan doen?

Met SPOTTED! Kun jij dit probleem echter voorkomen en jouw trouwe viervoeter beschermen, hij is zo altijd naar jou terug te leiden. Download de SPOTTED! App en voer jouw gegevens in en die van jouw huisdier. Maak de penning vast aan de halsband en scan de QR code met de SPOTTED! App en je bent ready to go!

Hoe werkt het traceer proces?

SPOTTED! Kun jij geheel zonder batterij gebruiken. Deze handige dierenpenning zorgt ervoor dat je jouw huisdier altijd terug vind. Het werkt als volgt: In de penning zit een NFC ( Near Field Communication) Chip. Dit is een draadloze manier om kleine hoeveelheden informatie in een straal van 10 cm uit te wisselen. Zodra je deze scant met een QR code App of met de standaard iPhone camera krijgt de gene die jouw huisdier vind jouw informatie te zien en kan jou op deze manier makkelijk bereiken. Ook zijn wij 100% voor bescherming van jouw gegevens en kan jij zelf bepalen wat jij op de app wilt zetten en welke contact informatie er gedeeld moet worden.

Ook krijg jij een notificatie op jouw smartphone met de locatie waar de spottedpenning gescand is zo kun je jouw huisdier altijd terugvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.